facebooknoscript

Boekhouder

Een administratie zelf voeren kost vaak veel tijd en is voor de meeste ondernemers vaak een grote last. Met name het op orde houden van de administratie is moeilijk als de focus ligt op het genereren van omzet en het bedrijf te laten draaien. WRKD helpt u graag een boekhouder te vinden die dit werk uit handen neemt en er zelfs aan bijdraagt om onder de streep het maximale over te houden. Wij beschikken over een groot partnerbestand van boekhouders waardoor wij u in contact kunnen brengen met de 3 meest geschikte kantoren die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften.

Wat doet een boekhouder?

Het werk van een boekhouder is zeer gevarieerd. In de meeste gevallen neemt een boekhouder uw gehele financiële administratie over en wordt uw persoonlijk adviseur. Een boekhouder verwerkt onder andere uw facturen, doet de btw aangiftes en stelt de jaarrekeningen op. In sommige gevallen vinden ondernemers het fijn om gedeeltes van de administratie zelf te doen. Wanneer er bijvoorbeeld een administratief medewerker in dienst is wordt er vaak voor gekozen om zelf de inkoop- en verkoopfacturen in te boeken en worden zaken zoals de btw aangiftes, de salarisadministratie en de jaarrekening uitbesteed.

Wat kost een boekhouder?

De tarieven van een boekhouder kunnen erg variëren. Ten eerste is dit erg afhankelijk van de diploma’s en certificaten waarover de boekhouder of het desbetreffende administratiekantoor beschikt. Daarnaast zijn er boekhouders die met een uurtarief werken of met een vaste maandelijkse prijs. De laatste optie wordt momenteel het meest gebruikt. Meestal kunt u in overleg met een boekhouder bepalen of u gebruik wenst te maken van een vaste prijs of dat er op uurbasis gefactureerd wordt.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK