facebooknoscript

Over WRKD

Het team

Thomas van Wersch

Oprichter & Eigenaar

Marc America

Account manager NL

Vicky Brandt

Account manager DE

René Gilissen

Account manager NL

Romano Jennekens

Online marketeer

Yvonne Koerts

Account manager NL

Remco Lemmerlijn

Account manager NL

Manon Lindelauf-Crutzen

Customer Consultant

Marco Meertens

Account manager NL

Luc Meijs

Customer Consultant

Nadine Offermanns

Account manager BE

Rachel Schins

Content Marketeer

Guus Thissen

Machine Learning Scientist

Martin Tietje

Account manager DE

Wendy Vanhommerig

Customer Consultant

Hoe wij accountants, ondernemers en particulieren dichter bij elkaar brengen

De eerste plannen om WRKD op te richten ontstonden begin 2018. Klanten krijgen digitaal steeds meer inzicht in de accountancy branche. Een keuze maken enkel op basis van prijs blijft echter lastig omdat men vaak niet de achtergrond van het bedrijf kent. Dit is ook de reden dat wij een platform ontwikkeld hebben waar wij graag onze kennis willen delen om zodoende onze klanten de meest geschikte specialisten aan te kunnen bieden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend platform op het gebied van accountancy in Nederland.

Ons doel is om het particulieren en ondernemers gemakkelijker te maken in hun zoektocht naar een duurzame relatie met een financieel specialist. Door de wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen kunnen wij onze expertise gebruiken om de klant aan de meest geschikte financiële specialisten te koppelen. Door het grote netwerk van accountants en administratiekantoren door heel Nederland kunnen wij onze klanten ontzien en ondersteunen bij de zoektocht naar een geschikte partner. Hiermee hopen wij een transparante markt te creëren waar iedereen baat bij heeft!

Tussen de Limburgse heuvels

Vanuit het prachtige heuvelland verbinden wij dagelijks tientallen klanten met geschikte accountants en boekhouders. WRKD bestaat uit een team van jonge gemotiveerde mensen die ervaring hebben op het gebied van accountancy, marketing en IT.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK