facebooknoscript
Mobiele navigatie knop

Sfeerimpressie WRKD Partnerdag 2021

Geplaatst op: 10-05-2021

Afgelopen vrijdag stond de eerste WRKD Golfdag op het programma. Vanuit alle kanten van het land reisden onze partners naar ons mooie Zuid-Limburg om te genieten van het prachtige landschap en de uitdagende golfbaan van de Zuid-Limburgse Golf & Country Club. Voor de niet-golfers werd een clinic georganiseerd waarbij ze kennis konden maken met de golfsport. Bekijk hier de sfeerimpressie van de WRKD Partnerdag 2021, georganiseerd op vrijdag 7 mei.

Waarom zou ik de salarisadministratie uitbesteden?

Geplaatst op: 03-05-2021

Veel ondernemers stellen zichzelf de vraag: zal ik de salarisadministratie uitbesteden of toch zelf doen? Salarisadministratie is geen eenvoudige klus en vereist een hoop oplettendheid, nauwkeurigheid en tijd. Ook de wet- en regelgeving verandert continu. In dit artikel gaan we in op de voor- en nadelen van het uitbesteden van loonadministratie en bespreken we de meest recente wet- en regelwijzigingen.

Alles over inkomstenbelasting voor zzp’ers

Geplaatst op: 28-04-2021

Bent u een onderneming gestart als zzp’er of eenmanszaak? Dan moet u ieder jaar aangifte voor de inkomstenbelasting doen. Maar om hoeveel inkomstenbelasting gaat het eigenlijk? En bent u wel verplicht om inkomstenbelasting te betalen? In dit artikel gaan we in op alles wat te maken heeft met inkomstenbelasting voor zzp’ers.

Wilt u een horecazaak starten? Volg dit stappenplan!

Geplaatst op: 19-04-2021

Het is de droom van velen: het starten van een eigen horecazaak. Misschien voelt het wat vreemd om een horecazaak tijdens de crisis te starten, maar ook de huidige periode biedt volop kansen voor nieuwe ondernemers. Wij helpen u graag op weg met verschillende tips en onderstaand stappenplan.

Webshop starten? Dit zijn de gewijzigde btw-regels voor e-commerce

Geplaatst op: 12-04-2021

De wet- en regelgeving voor webwinkels verandert continu en is ontzettend lastig om bij te benen voor ondernemers. Veel webshopondernemers zijn dan ook nog niet bekend met de recent geïntroduceerde Europese btw-regels. Benieuwd wat er zoal gaat wijzigen voor uw onderneming? Wij geven u graag meer informatie in dit artikel.

Looking for a bookkeeper or accountant in Amsterdam?

Geplaatst op: 06-04-2021

Have you recently started a company or is your company growing, and would you like to outsource the financial administration? Then you have come to the right place. We have experienced (English-speaking) bookkeepers and accountants available in and around Amsterdam. Are you curious how you can find a suitable bookkeeper or accountant in Amsterdam? Read more about it in this article.

Stappenplan: hoe in 8 stappen uw financiële administratie weer op orde brengen

Geplaatst op: 31-03-2021

Veel ondernemers worstelen met hun financiële administratie. Volgens het Nibud hebben vier op de tien mensen problemen met het bijhouden van de administratie. Hierdoor ontstaan er problemen als betalingsachterstanden, in het rood staan, onverwachte rekeningen en het verliezen van het overzicht. In dit artikel helpen we u op weg met een stappenplan waarmee u de financiële administratie weer goed op orde kunt brengen.

Dit zijn de (niet-)aftrekbare kosten voor ondernemers

Geplaatst op: 24-03-2021

Een auto van de zaak, een lunch met een potentiële klant of autokosten. Zijn dit type kosten aftrekbaar van de opbrengst voor u als ondernemer? Het is niet altijd even duidelijk welke zakelijke kosten aftrekbaar zijn en welke niet. Daarom zijn er de afgelopen jaren verschillende richtlijnen ontstaan over aftrekbare kosten voor ondernemers. Lees verder en kijk hoe u fiscaal voordeel kunt behalen.

Wat is een geconsolideerde jaarrekening en waarom heb ik deze nodig?

Geplaatst op: 19-03-2021

Er zijn een hoop ondernemingen die één of meerdere dochtermaatschappijen hebben. Er wordt dan voor iedere onderneming een jaarrekening opgesteld voor alle onderdelen. In dit geval is het een logische stap om de jaarrekeningen samen te voegen in een geconsolideerde jaarrekening. Zo krijgt u beter inzicht in de financiën van de gehele groep.

De belangrijkste boekhoudkundige termen

Geplaatst op: 15-03-2021

Met een juiste boekhouding kunt u financiële feiten vastleggen om een beter inzicht te krijgen in de financiële situatie van een bedrijf. Bij boekhouden komen verschillende lastige boekhoudtermen kijken. We bespreken in dit artikel termen die allemaal te maken hebben met ‘boekhouden’. Als ondernemer krijgt u vaak met deze termen te maken, dus is het verstandig om hier enige kennis van op te doen.

Accountancy trends in 2021 om op te letten

Geplaatst op: 09-03-2021

Nieuwe technologie en automatisering veranderen de manier waarop bedrijven te werk gaan continu. Ook in de financiële sector en in de boekhoudsector zal een hoop veranderen. In dit artikel nemen we de belangrijkste trends voor accountancy in 2021 onder de loep.

Een goede accountant of boekhouder bezit deze competenties

Geplaatst op: 03-03-2021

Ondanks dat aanpassingsvermogen een belangrijke eigenschap is voor accountants en boekhouders, zijn er nog een aantal andere vaardigheden waaraan moet worden voldaan om relevant te blijven. In dit artikel bespreken we welke competenties u als financial nodig heeft om op topniveau te blijven presteren.

Clubhouse app - tips voor ondernemers

Geplaatst op: 24-02-2021

Clubhouse is een nieuwe netwerkapp die momenteel razend populair is in de Appstore. De Clubhouse app biedt veel kansen voor ondernemers, maar wat is Clubhouse precies? En wat kunt u er als ondernemer allemaal mee? Hoe krijg ik een waardevolle bio? Daar leest u meer over in dit artikel.

Hoe word je influencer? Ondernemen voor startende influencers

Geplaatst op: 22-02-2021

Tegenwoordig zijn er steeds meer ‘business influencers’; zij inspireren mensen over onderwerpen als ondernemen en financiën. Een influencer is eigenlijk tegelijkertijd een ondernemer. Dit betekent dat influencers ook te maken krijgen met urenadministratie, btw-aangifte doen, boekhouding en nog meer financiële zaken. In dit artikel gaan we in op het ondernemersleven van (startende) influencers.

Een holding bv oprichten: wat is het en wat zijn de voordelen?

Geplaatst op: 17-02-2021

Veel (toekomstige) ondernemers twijfelen of ze een holding bv moeten oprichten of weten nog niet zo goed wat een holding bv inhoudt. Een holdingstructuur biedt grote voordelen, niet alleen voor grote multinationals, maar ook voor kleinere ondernemingen. In dit artikel bespreken we wat een holdingstructuur precies is, waarom u een holding bv zou moeten overwegen en welke voordelen een holding bv heeft.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK