facebooknoscript
Mobiele navigatie knop

Vandaag in de spotlight: The Audit Generation

Vandaag in de spotlight: The Audit Generation

Naam: Mark van Diermen RA
Kantoor: The Audit Generation
Regio: Utrecht
 

Achtergrond
Het mooiste beroep van Nederland is een accountant! Een gewaagde uitspraak van een jonge accountant die gelooft in de toekomst van de digitale accountant. Mark is een enthousiaste ondernemer die vindt dat het accountantsberoep nodig geïnnoveerd dient te worden. Wij kennen hem als een innovatieve accountant met 15 jaar ervaring. De eerste 12 jaar heeft hij bij een big four kantoor veel ervaring opgedaan bij MKB+ organisaties. In de afgelopen twee jaar was hij betrokken bij een middelgroot accountantskantoor waarbij hij zich heeft gespecialiseerd in het MKB. De branches zijn uiteenlopend van handel, stichtingen, vastgoed, project installatie, bouw en productie. Mark wordt omschreven door zijn klanten als een ervaren sparringpartner, communicatief zeer vaardig, een professional die kwaliteit levert en zijn afspraken nakomt.

Verder haalt hij veel voldoening uit ‘teruggeven’ aan de maatschappij. Dit onderscheidt The Audit Generation als kantoor ook van andere accountantskantoren. De doelstelling van The Audit Generation is om minimaal 2,5% van onze omzet te doneren in geld of tijd. In het bijzonder steunt Mark dit jaar KIKA door een marathon in New York te lopen en hiervoor donaties te werven. Zijn uiteindelijke doel is om voor dit doel € 10.000 op te halen om zo een verschil te kunnen maken en zijn bijdrage te kunnen geven aan de het onderzoek naar kinderkanker.

 

The Audit Generation
‘The Audit Generation’ is een innovatief accountantskantoor dat anders werkt dan andere kantoren. Mark en zijn collega’s focussen zich vooral op innovatie, waarbij het sociale aspect van ondernemen niet uit het oog verloren wordt. De werknemers dragen bij aan door hun zelf uitgekozen goede doelen, waarvoor zij een aantal uren per maand vrij geroosterd worden.

Binnen het kantoor staan flexibiliteit en familie op nummer 1. “Als een medewerker bijvoorbeeld ’s ochtends eerst zijn of haar kinderen naar school wil brengen of eerst wil sporten, start de medewerker later met werken. Ook een optie tot thuis werken hoort bij deze flexibiliteit”. Hiermee speelt het kantoor in op de medewerkerstevredenheid en de trends binnen de accountancy branche. Binnen The Audit Generation wordt kwaliteit geleverd vanuit de intrinsieke motivatie van de gelukkige mens. Daarnaast maakt ‘The Audit Generation’ voor haar controle zoveel mogelijk gebruik van data-analyse en maximale automatisering van het controleproces, waardoor de controle zeer efficiënt en effectief kan worden uitgevoerd.

Verder geeft ‘The Audit Generation’ een drietal unieke garantieregelingen, waaronder de ‘service-niet-goed-geld-terug garantie en de vaste prijsgarantie. Dit geeft in onze optiek aan dat het kantoor zeer kundige dienstverlening levert en hier garanties voor durft af te geven. 
Het doel van Mark is om binnen vijf jaar een centrale pijler in de accountancy branche in regio Utrecht – Amsterdam te zijn.

 

Accountancy branche
Binnen de accountancy branche merkt Mark meerdere trends op. De digitalisering, het automatiseren van data-analyses en de verhoogde eisen van klanten zijn volgens Mark belangrijke ontwikkelingen binnen de markt. Het accountantskantoor speelt hierop in door professional aan zich te binden die innoveren, die geloven in de innovatie van het proces waardoor standaard werkzaamheden van de accountant geautomatiseerd worden. Hierdoor kan het kantoor meerdere klanten bedienen tegen een lagere prijs met de inzet van ervaren professionals. “De innovatie die wij teweegbrengen met ons model moet met name een voordeel voor de klant opleveren.”

 

Samenwerking met WRKD
In 2019 werd het accountantskantoor opgericht en op dit moment zijn de partners volop bezig met het opbouwen van een klantenbestand. Mark ging op zoek naar een innovatieve wijze van klantenwerving. “Na het benaderen van meerdere lead genererende bedrijven, werd al snel duidelijk dat WRKD een duurzame service hanteert. Zij werken met een unieke terugbetaalgarantie en ze staan dagelijks klaar voor alle vragen. Daarnaast heeft WRKD een gebruiksvriendelijk systeem dat volledig wordt doorlopen en uitgelegd in samenwerking met de vaste contactpersoon.”
 

WRKD voegt daadwerkelijk waarde toe aan de markt
Door het vasthouden aan de duurzame service, verwacht Mark dat WRKD een belangrijke speler kan worden binnen de accountancy branche. “De wijze van leadgeneration is een innovatieve wijze voor het acquireren van klanten, het sluit aan bij de huidige platform economie”. Daarnaast kan Mark zelf kiezen welke opdracht goed bij het accountantskantoor zou kunnen passen.

 

 

Anderen lazen ook deze artikelen:

Lemmerlijn, Remco
Account manager
Aantal keer gelezen:   988
Deel dit bericht:
Wilt u zich aanmelden als partner?

WRKD helpt u graag bij het vinden van de juiste klanten!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK