facebooknoscript
Mobiele navigatie knop

Sfeerimpressie Partnerdag 2019

Een sfeerimpressie van de eerste WRKD Partnerdag met ruim 60 accountants en boekhouder, georganiseerd op dinsdag 10 december in het idyllisch dorpje Eys, gelegen in Zuid-Limburg. Na de persoonlijke ontvangst door het team van WRKD, met uiteraard lokaal gebakken Limburgse Vlaai, werden de gasten door Thomas welkom geheten.
 

Welkomstwoord door Thomas van Wersch


Daarna was het woord aan de eerste spreker: Ferry Zandvliet. Op indrukwekkende wijze vertelde hoe hij zijn leven een positieve invulling heeft gekregen na zijn traumatische gebeurtenis. 
 

Ferry Zandvliet aan het woord

 

Na de lunch was het aan de legendarische voetballer Wim Kieft. Sportjournalist Eddy van der Ley bevroeg hem over anekdotes uit de voetbalwereld, zijn persoonlijke pieken, zijn diepste dalen en zijn ‘comeback.’ 
 

Wim Kieft en Eddy van der Ley


Al met al, een inspirerende dag waarbij onze relaties persoonlijk kennis hebben kunnen maken met het team van WRKD en samen de basis hebben kunnen leggen voor een nog betere samenwerking. 
 

Ruim 60 boekhouders en accountants waren te gast bij Eyserhof in Eys.


Wij willen onze partners bedanken voor hun komst naar het Limburgs Heuvelland en wij kijken uit naar de volgende editie!

Lokaal gebakken Limburgse Vlaai

 

Anderen lazen ook deze artikelen:

Jennekens, Romano
Online marketeer
Aantal keer gelezen:   433
Deel dit bericht:
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK