facebooknoscript

OAMKB Hoofdkantoor

OAMKB is een netwerk van accountants, fiscalisten, administrateurs en bedrijfsadviseurs en bedient vanuit haar accountants- en administratiekantoren, MKB ondernemers door heel Nederland.

Het gezamenlijke doel van onze accountants, fiscalisten, administrateurs en bedrijfsadviseurs is de ondernemer ruimte en tijd geven om echt goed te kunnen ondernemen en bij te dragen aan de bedrijfsdoelen van de ondernemer.

Voor de financieel professionals van OAMKB houdt het werk niet op als de online boekhouding gedaan is. De kracht van onze accountants, fiscalisten, administrateurs en bedrijfsadviseurs ligt in het geven van advies. De financieel professionals van de OAMKB accountants- en administratiekantoren zijn zelf ook ondernemers. Hierdoor kunnen zij zich als geen ander inleven in de MKB ondernemer.

Door de nauwe samenwerking binnen het netwerk van accountants, fiscalisten, administrateurs en bedrijfsadviseurs is er voor elk ondernemersvraagstuk een passend advies. We denken bij OAMKB in oplossingen, niet in problemen!

Locatie hoofdvestiging

Adres:Bennekomseweg 43
Postcode:6717LL
Plaats:Ede

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK