facebooknoscript

NAHV Accountants

Meer dan 15 jaar werken wij samen met ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB), stichtingen en verengingen. Daar zitten veel verschillende soorten mensen bij. De een is een generalist en weet ook iets van boekhouden, de ander is een specialist op zijn of haar vakgebied en weet niets van administratie. Echter het zijn allemaal ondernemers met visie en lef.

Hoewel ze niet allemaal slagen in hun missie groeit het merendeel uit in een kleine of grote onderneming. Hierbij groeit ook hun persoonlijkheid. Het begeleiden van deze ondernemers en hen te zien groeien is een prachtige ervaring. Dat is de reden voor NAHV Accountants om ons te richten op de ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB), stichtingen en verengingen.

NAHV Accountants is gevestigd in Alphen aan den Rijn en Amsterdam. Mede juist door ons intensief contact met de cliënt en door internet ervaren de ondernemers afstand als geen probleem, waardoor wij ons kunnen richten op meer dan alleen ondernemers uit Alphen aan den Rijn en Amsterdam.

Locatie hoofdvestiging

Adres:Oosterburgervoorstraat 66
Postcode:1018 MR
Plaats:Amsterdam

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK