facebooknoscript

Cijfermeester Nieuwkuijk

Pakweg 50 minuten. Dat is de tijd die Cijfermeester Vlijmen gemiddeld nodig heeft om bij een nieuwe klant een administratief of fiscaal probleem boven water te brengen. Een kwestie van jarenlange ervaring op gebied van controlling en administratie voeren.

Het kantoor startte in 2013 met nul klanten en twee partners, fiscalist Helma Jonkers en bedrijfsadviseur Hans Mollenbrok. Nu bedienen ze meer dan 120 klanten. Eenmansbedrijven, vof’s en kleine Bv’s (tot maximaal 10 personeelsleden) in de meest uiteenlopende branches; de bouw, bakkers, consultancy bedrijven, horeca, IT, kappers en schilders. Voor die snelle groei hebben ze een duidelijke verklaring. Ze werken al meer dan 25 jaar samen en hebben in die periode hun sporen op administratief gebied ruimschoots verdiend. Vanwege die groei hebben ze intussen drie medewerkers aangetrokken die hun mannetje staan op het terrein van boekhouden, btw-aangiftes, jaarrekeningen en salarisadministratie.

Locatie hoofdvestiging

Adres:Deken van Baarstraat 4b
Postcode:5253DA
Plaats:Nieuwkuijk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK