facebooknoscript

Christ van Tilburg Accountantskantoor en administratie-belastingadvieskantoor

Een breed dienstenpakket, jarenlange ervaring, gedegen kennis van zaken en een persoonlijke benadering vormen de pilaren waarop Christ van Tilburg het kantoor heeft gebouwd. Het team van Christ van Tilburg laat het niet bij cijfers alleen. Advies, ondersteuning en betrouwbaarheid zijn begrippen die vanzelfsprekend zijn. Christ van Tilburg werkt graag en hard aan goede relaties met haar klanten. Relaties die zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en aandacht. Wilt u meer weten over deze werkwijze? U kunt altijd contact met ons kantoor opnemen!

Door directe contacten en oprechte betrokkenheid komen wij tot de beste resultaten voor onze klanten. Dat geeft ons veel voldoening en schept vertrouwen. In de wereld van de altijd veranderende regel- en wetgeving is het daarnaast van groot belang dat medewerkers van Accountantskantoor en administratie- & belastingadvieskantoor Christ van Tilburg altijd up-to-date zijn. Christ van Tilburg hecht dan ook grote waarde aan opleiding en bijscholing van het team. Ook dat schept vertrouwen!

Locatie hoofdvestiging

Adres:Ravelstraat 69
Postcode:4614 XC
Plaats:Bergen op Zoom

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK