facebooknoscript

Brouwer & Van Doornik Administratie & Adviesbureau

Bent u op zoek naar deskundigheid op het gebied van administratie, jaarrekeningen, belastingen en financiële adviezen? Dan bent u bij Brouwer & Van Doornik Administratie & Adviesbureau aan het juiste adres.

Ons kantoor richt zich met name op de particulier, eenmanszaak, VOF en BV, oftewel het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op de startende ondernemer. Het verschaffen van duidelijkheid aan de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons weet u hoe uw bedrijf er werkelijk voor staat en waar er kansen liggen. Wij denken graag met u mee en geven duidelijke en praktische adviezen. De lijnen bij ons zijn kort, waardoor u snel en persoonlijk begeleid wordt.

Als ZZP-er of VOF wordt u ook gezien als particulier. Dit houdt in dat u naast uw jaarlijkse winst- en verliesrekening en balans ook uw jaarlijkse belastingaangifte moet doen, ook wel bekend als de aangifte inkomstenbelasting. Ook deze aangifte verzorgen wij graag voor zowel onze zakelijke als particuliere klanten.

Locatie hoofdvestiging

Adres:Picassoweg 59
Postcode:1328 KK
Plaats:Almere

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK